Gootsteen Ontstoppen
Wageningen

Wij verhelpen de verstopping in uw gootsteen!

Wij staan voor u klaar!

Gootsteen Ontstoppen Wageningen

Gootsteen Ontstoppen Wageningen? Stroomt het water in de gootsteen niet meer weg? Of loopt de gootsteen langzaam leeg? Dat is niet fijn! Gelukkig heeft Ontstoppingsbedrijf Wageningen ervaren ontstoppers die voor u klaar staan!

De vakmannen van Ontstoppingsdienst Wageningen helpen u graag met afvoerproblemen van uw gootsteen. Het maakt ons niet uit hoe erg de verstopping is, wij zijn in staat elke gootsteen verstopping te verhelpen.

Heeft u hulp nodig bij het ontstoppen van uw verstopte gootsteen? Neem gerust contact op voor een afspraak via 0317 201 824. Wij staan zo snel mogelijk bij u op de stoep voor het Gootsteen Ontstoppen Wageningen.

Onze beloften.

R

3 maanden garantie

R

Geen voorrijkosten

R

24/7 spoedservice

R

Deskundige loodgieters

R

30+ jaar ervaring

R

Gratis offerte

Wageningen Gootsteen Verstopping

Services

Ontstoppingsdienst Wageningen

Afvoer ontstoppen

Gootsteen ontstoppen

Loodgieter

Ontstoppen

Ontstoppingsbedrijf

Riool ontstoppen

Wc verstopt

Gratis offerte

0317 201 824

Kwartier van te voren werd ik gebeld door de monteur. Heldere communicatie, vriendelijk en heel netjes. Afvoer ontstopt en wat tips gekregen om het in de toekomst te voorkomen. Dik tevreden over de service.

Bas

Wij hadden last van een verstopping in het riool van onze nieuwe woning in Wageningen. We zijn erg goed geholpen door een vriendelijke monteur van Ontstoppingsdienst Wageningen.

Lilian

Eenvoudig telefonisch een afspraak gemaakt met de telefoniste. Binnen een paar uur was de loodgieter ter plaatse. In minder dan 45 minuten was de verstopping verholpen en was alles netjes opgeruimd. Bedankt Rens!

Ronald

Werkwijze Ontstoppingsdienst

1

Inspectie

De loodgieter inspecteert het te ontstoppen probleem.

2

Gratis offerte

De loodgieter stelt een gratis offerte op voor de ontstopping.

3

Ontstopping

Wanneer u akkoord gaat met de offerte wordt de verstopping direct opgelost.

Heeft u een verstopping?

Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies.

Wageningen en omstreken

Ontstoppingsbedrijf Wageningen

Merkt u dat de gootsteen minder goed functioneert? Dan is het verstandig om zo snel mogelijk actie te ondernemen voordat u geen gebruik meer kunt maken van de gootsteen. Een verstopping wordt met de tijd alleen maar hardnekkiger.
Het kan lastig zijn om een gootsteenverstopping zelf op te lossen. Vaak zit de verstopping diep gelegen in het riool doordat vetten, oliën, etensresten, zeepresten, en ander vuil zich daar ophopen. Voor dergelijke verstoppingen zijn professionele ontstoppingsmachines nodig om de blokkade af te breken.

Onze vakmannen beschikken over deze ontstoppingsmachines die de hele afvoer en het riool goed kunnen ontstoppen. Eventueel kunnen we de afvoer en het riool ook reinigen zodat de afvoerbuizen weer schoon zijn. Dit minimaliseert de kans op verstoppingen en daarnaast gaan de afvoerbuizen langer mee.

Wij zijn actief in regio Wageningen. Het maakt onze ontstoppers verder niet uit waar u precies woont, wij werken niet met voorrijkosten. Ontstoppingsbedrijf Wageningen staat voor u klaar om uw verstopte gootsteen te ontstoppen. Bel gerust voor een afspraak naar 0317 201 824.

Wageningen Gootsteen Ontstoppen
Gootsteen Verstopt Wageningen

Jaren Ervaring

Loodgieters Wageningen
Gootsteen Ontstopping Wageningen

Tot stand komen

Hoe ontstaan verstoppingen in de gootsteen?

Een gootsteen raakt meestal verstopt doordat oliën, vetten en etensresten blijven kleven aan de wanden van de afvoer. Er ontstaat een ophoping die hard wordt als de afvoer niet meer gebruik wordt.
Zo’n ophoping wordt in de loop der maanden groter doordat nog meer deeltjes achter de ophoping blijven steken. De ophoping wordt hierdoor groter en groter totdat de blokkade zo groot én lang is dat het water niet snel genoeg meer weg kan stromen.

Daarom kan het ook lastig zijn om een gootsteenverstopping zelf te verhelpen. Dan is de blokkade te groot en lang dat het lastig is om de blokkade helemaal verwijderd te krijgen. De verstopping kan dan regelmatig terugkeren.

WIlt u de verstopte gootsteen goed ontstopt hebben? Bel dan gerust voor een afspraak met Ontstoppingsdienst Wageningen naar 0317 201 824.

Zelf aan de slag!

Zelf uw gootsteen ontstoppen

Een gootsteenverstopping kan erg vervelend zijn, vooral als u dagelijks afwast. Dan wilt u natuurlijk dat het zo snel mogelijk opgelost wordt. 

Hieronder heeft Ontstoppingsbedrijf Wageningen een aantal tips en methodes beschreven op deze pagina die u mogelijk kunnen helpen om de verstopping te verhelpen.

Hopelijk lukt het gootsteen ontstoppen maar de kans is groot dat het een hardnekkige verstopping is die u niet zelf opgelost krijgt. Gootsteenverstoppingen zijn vaak diep gelegen verstoppingen. Dan heeft u niet de middelen om de blokkade af te breken van de wand.

Lijkt het u verstandig om de gootsteenverstopping te laten verhelpen door een ontstopper met jarenlange ervaring? Neem dan gerust contact op met Ontstoppingsdienst Wageningen via 0317 201 824 om uw situatie te bespreken.

Wageningen Loodgieter
Gootsteen Verstopping Wageningen
Wageningen Riool Verstopt
Gootsteen Ontstoppen Wageningen

De welbekende ontstopper

Gootsteen ontstoppen met een plopper

De plopper is een methode die u kunt proberen als de verstopping niet diep in de leiding zit. Dan kunt u wellicht voldoende zuigkracht creëren om de blokkade terug te halen in de gootsteen.

Het is wel belangrijk dat u dit goed uitvoert. Daarom hebben wij een stappenplan beschreven die u kunt volgen om de verstopping te verhelpen.

 • Stap 1: Houdt de rubberen zuignap een tijdje onder de warme kraan. Zo kunt u het rubber flexibel maken zodat het goed aansluit op de afvoer.
 • Stap 2: Zorg ervoor dat er een laagje water in de gootsteen staat. Dit helpt om zuigkracht te creëren.
 • Stap 3: Zet de plopper op de afvoer. Hierbij is het van belang dat de afvoer volledig omsloten zit door de rubberen zuignap, anders werkt het niet.
 • Stap 4: Duw de steel van de plopper rustig naar beneden. U hoeft niet veel kracht te zetten, het gaat om de terugtrekkende beweging in stap 5 om zuigkracht te creëren.
 • Stap 5: Haal de plopper omhoog. Als het goed is voelt u dat de plopper vastgezogen zit. Dan weet u dat u zuigkracht aan het creëren bent om de blokkade omhoog te halen.
 • Stap 6: Blijf stap 4 en 5 herhalen. Ziet u deeltjes van de blokkade omhoog komen? Dan heeft de plopper effect.
 • Stap 7: Opgelost? Spoel de gootsteen door met een emmer warm water. Voeg hier eventueel een kopje soda en een kopje azijn aan toe.

Ziet u geen deeltjes van de blokkade nadat u een tijd lang bent wezen ploppen? Dan heeft de plopper geen effect en kunt u wellicht nog een andere methode proberen.

Het kan ook verstandig zijn om gelijk een ontstoppingsbedrijf inschakelen, dan weet u zeker dat het goed en snel verholpen wordt.

Zuiveringszout

Verstopte gootsteen verhelpen met soda

Omdat gootsteenverstoppingen vaak bestaan uit ophopingen van vet, olie en etensresten kan soda een effectieve manier zijn om de verstopping op te lossen. Dit is een natuurlijk middel dat geen schade aan kan richten aan de afvoer.

Voor een nog sterker effect kunt u ervoor kiezen om naast soda ook azijn te gebruiken. Soda en azijn hebben allebei een ontvettende en reinigende werking. Hierdoor komt de blokkade hopelijk los van de afvoerwand.

U vraagt zich wellicht af hoe u deze methode het best kunt toepassen. Daarom hebben wij een stappenplan beschreven die u kunt volgen om de gootsteenverstopping te verhelpen met soda en zijn:

 • Stap 1: Vul een kopje met soda en vul een kopje met azijn
 • Stap 2: Gooi eerst het kopje soda in de afvoer en vervolgens het kopje azijn.
 • Stap 3: De soda en azijn moeten een paar uur inwerken. Het is aan te raden om het een nacht te laten staan zodat de soda en azijn hun werk kunnen doen.
 • Stap 4: Pak een bak of emmer en vul deze met heet water. Voeg hier eventueel nog een kopje zuiveringszout en azijn aan toe.
 • Stap 5: Houdt de emmer zo hoog mogelijk boven de gootsteen. De hoogte zorgt voor meer druk op de verstopping.
 • Stap 6: Giet de emmer vanaf hoogte leeg
 • Stap 7: Opgelost? Spoel de gootsteen door met een emmer warm water. Voeg hier eventueel een kopje soda en een kopje azijn aan toe.

Heeft de soda en azijn niet geholpen? Dan is de blokkade waarschijnlijk te hardnekkig om met deze methode opgelost te krijgen.

U kunt wellicht nog een andere methode proberen of direct een ontstoppingsbedrijf inschakelen, dan weet u zeker dat het vakkundig opgelost wordt.

Wageningen Wc Verstopt
Wageningen Ontstoppen Gootsteen
Riool Ontstoppen Wageningen Veermachine
Riool Ontstoppingsdienst Wageningen

Ontstoppingsveer

Gootsteen verstopping verhelpen met een veer

Een ontstoppingsveer is een methode die gebruikt wordt voor blokkades die afgebroken moeten worden van de binnenwand van de afvoer. Deze methode is geschikt voor de hardnekkige verstoppingen.

Het nadeel van deze methode is echter dat de kans groot is dat u vast komt te zitten met de veer of schade aanricht aan de afvoer. Een ontstoppingsveer is gemaakt van staal en kan eenvoudig een lekkage veroorzaken of ervoor zorgen dat een deel van de afvoer vervangen moeten worden.

Het is daarom belangrijk om voorzichtig te werk te gaan. U moet niet lomp gaan duwen en trekken aan de veer. Hieronder hebben wij uitgelegd hoe u een ontstoppingsveer kunt gebruiken. Hopelijk lukt het u zonder de schade aan te richten aan de afvoer.

 • Stap 1: Verwijder de afvoerstop en/of het gootsteen zeefje
 • Stap 2: Duw het uiteinde van de veer (de kop) in de afvoer van de verstopte gootsteen.
 • Stap 3: Er zullen ook bochten zijn waar u langsheen kunt manoeuvreren door te draaien en te spelen met de veer. Dit is een kwestie van gevoel en ervaring.
 • Stap 4: Denkt u dat u de verstopping heeft bereikt? Dan kunt u de blokkade losmaken van de binnenwand van de afvoer door voorzichtig te draaien, duwen en trekken aan de veer.
 • Stap 5: Pak een bak of emmer en vul deze met heet water. Voeg hier eventueel een kopje zuiveringszout en azijn aan toe.
 • Stap 6: Houdt de emmer zo hoog mogelijk boven de gootsteen en giet de emmer leeg. De hoogte zorgt voor meer druk op de verstopping.
 • Stap 7: Opgelost? Spoel de gootsteen door met een emmer warm water. Voeg hier eventueel een kopje soda en een kopje azijn aan toe.

Heeft de ontstoppingsveer niet geholpen? Dan zit de blokkade te diep of dan is de blokkade te hardnekkig om met deze methode te verhelpen. Het is aan te raden om een ontstoppingsbedrijf in te schakelen, dan weet u zeker dat het vakkundig opgelost wordt.

Let op!

Vermijd deze ontstoppingsmiddelen

In ons werk maken we vaak mee dat we bij klussen verstopte gootstenen ontstoppen waar al verschillende chemische ontstoppingsmiddelen zijn gebruikt. Deze middelen hebben niet gewerkt, zijn daarna hard geworden, en hebben de verstopping alleen maar erger gemaakt.
De chemicaliën in deze chemische ontstoppers hebben desondanks zo’n krachtige bijtende werking dat de afvoerbuizen worden aangetast. U kunt er zelfs een chemische verbranding van krijgen als u het op uw huid krijgt en luchtwegproblemen van de vrijkomende dampen.

Tenslotte is het natuurlijk ook niet goed dat al die chemicaliën in het rioolwater belanden. Het water wordt hierdoor onnodig vervuild. Dit is niet goed voor het milieu, al die chemicaliën die weer afgebroken moeten worden.

Verstopping Gootsteen Wageningen
Ontstoppen Gootsteen Wageningen
Verstopping Riool Wageningen
Loodgieter Wageningen

Voorkomen is beter dan genezen

Voorkomen van verstoppingen in de gootsteen

U kunt verstoppingen voorkomen door verantwoord om te gaan met de afvoer van uw gootsteen. Dit wil zeggen dat u zo min mogelijk door de afvoer spoelt wat daar beter niet doorheen gespoeld kunnen worden. Denk hierbij aan vetten, oliën, etensresten, etc..
Het is daarom aan te raden om pannen en borden goed leeg te schrapen voordat u begint met afwassen. Hierdoor blijft het water om af te wassen ook schoner. Daarnaast kun u eens in de zoveel tijd een kopje soda en azijn in de gootsteen doen om de afvoer te reinigen en te ontvetten.

Tot slot kunt u verstoppingen voorkomen door eens in de zoveel tijd een rioolreiniging uit te voeren. U heeft dan ook geen last van een vieze afvoerlucht in huis en de afvoerbuizen gaan hierdoor ook langer mee. Dit kan u dure vervangingskosten besparen.

Jarenlang ervaring

Een professionele ontstoppingsdienst

Heeft u een hardnekkige verstopping in uw gootsteen? En bent u daarvoor op zoek naar een professionele ontstoppingsdienst te Wageningen? Neem dan gerust contact op!

De vakmannen van Ontstoppingsdienst Wageningen hebben tig jaren ervaring met het effectief verhelpen van allerlei soorten afvoer- en rioolproblemen. Daarnaast zijn zij uitgerust met professionele ontstoppingsmachines die elke verstopping kunnen opsporen en verhelpen.

Wageningen en de regio eromheen is ons werkgebied. Voor spoedgevallen kunt u Ontstoppingsdienst Wageningen 24 uur per dag, 7 dagen in de week telefonisch bereiken. Dit zijn klussen die niet kunnen wachten tot de volgende dag.

Het maakt onze loodgieters verder niet uit waar u precies woont, wij rekenen geen voorrijkosten. Wij geven om service en staan voor eerlijkheid en transparantie doordat wij van te voren altijd een prijsopgave maken. Zo weet u precies wat u kunt verwachten en heeft u geen financiële verrassingen achteraf!

Wilt u van die vervelende verstopping afkomen? Bel gerust voor een afspraak Ontstoppingsbedrijf Wageningen via 0317 201 824. Wij komen zo snel mogelijk langs!

Wageningen Ontstoppingdienst
Riool Ontstoppen Wageningen Veermachine

Transparant

Tarieven Ontstoppingsdienst

Start tarief

Het vooronderzoek en het oplossen van de verstopping.

Een eenvoudige verstopping is binnen een halfuur opgelost.

R

Halfuur arbeid

R

Inclusief btw

98

Na start tarief

Verstopping niet opgelost binnen het eerste halfuur?

Dan rekenen we verder per kwartier.

R

Per extra kwartier arbeid

R

Inclusief btw

30

Garantie

Keert dezelfde verstopping binnen 3 maanden terug?

Dan lossen wij de verstopping gratis voor u op!

R

3 maanden garantie

Gratis prijsopgave

Ontstoppingsdienst Wageningen
tot uw dienst

Heeft u te maken met een verstopping? Dan kunt u op Ontstoppingsdienst Wageningen rekenen! Wij kunnen elke verstopping verhelpen. Neem gerust contact op met onze telefoniste om een gratis prijsopgave te ontvangen.

Bel ons vandaag: 0317 201 824

Verstoppingen verholpen

Jaren ervaring

Ervaren loodgieters

Onze dienstverlening

Services Ontstoppingsdienst

Riool Ontstoppen Wageningen

Is uw riool verstopt geraakt? Wij staan voor u klaar! Maak gerust een afspraak met een collega!

Ontstoppingsdienst Wageningen

Heeft u een verstopping? Neem dan contact op met Ontstoppingsdienst Wageningen!

Afvoer Ontstoppen Wageningen

Een verstopping in uw afvoer? Dat is vervelend. Neem contact op en wij verhelpen uw verstopping!

WC Verstopt Wageningen

Zit uw toilet verstopt? Maak dan snel een afspraak en wij komen binnen
no-time bij u langs!

Loodgieter Wageningen

Op zoek naar een loodgieter die uw riool- of afvoerproblemen kan verhelpen? Neem contact op!

Gootsteen Ontstoppen Wageningen

Gootsteen verstopt? Wij kunnen u hiermee helpen! Vraag een offerte aan bij onze telefoniste.

Wie zijn wij?

Over Ontstoppingsdienst Wageningen

Wij zijn gespecialiseerd in het verhelpen van verstoppingen en kunnen u ook helpen met andere rioolproblemen zoals stankoverlast, een leidingbreuk, of verzakking in het riool.

Ontstoppingsdienst Wageningen heeft veel ervaring met het repareren of aanleggen van riolering. Als sinds 1992 houden wij ons bezig met dit prachtige vak.

Onze vakmannen weten, door ons werk als ontstoppingsbedrijf, ook precies hoe de riolering aangelegd moet worden om verstoppingen te voorkomen.

Betrouwbaarheid en kwaliteit, daar staat Ontstoppingsdienst Wageningen garant voor. Zo ben u bij ons verzekerd van een goede ontstopping. En als de verstopping binnen enkele maanden terugkeert, dan heeft u in de meeste gevallen garantie op de ontstopping.

Heeft u een verstopping? Of heeft u een ander afvoer- of rioolprobleem? Wij komen u graag helpen! Neem gerust contact op via 0317 201 824 voor een afspraak met Ontstoppingsdienst Wageningen.

Vraag & Antwoord

Frequently Asked Questions 

Hoe gaat Ontstoppingsdienst Wageningen te werk?
U kunt telefonisch een afspraak inplannen bij Ontstoppingsdienst Wageningen. Eén van onze vakmannen komt dan langs binnen het afgesproken tijdsblok.

Op locatie wordt het probleem eerst onderzocht. Vervolgens ontvangt u van ons een prijsopgave waarin de benodigde arbeidstijd en kosten van materiaal en/of machines vermeld staan. Zodra u akkoord bent, starten wij de werkzaamheden.

Heeft u vragen over onze werkwijze? Neem dan gerust contact op via 0317 201 824.

Kan ik mijn afspraak annuleren?
Ja, dat is mogelijk. Wij verzoeken u wel zo snel mogelijk te bellen naar 0317 201 824.

Wij adviseren u om uw situatie te bespreken met één van onze collega’s wanneer de verstopping plots opgelost is. Vaak is het dan zo dat de verstopping tijdelijk weg is en later weer voor problemen zorgt.

Op welk moment kan ik de monteur verwachten?
Tijdens het telefonisch inplannen van de afspraak wordt er met u een tijdblok afgesproken. U kunt verwachten dat de monteur binnen dit tijdsblok bij u aankomt.

U wordt geïnformeerd wanneer de monteur iets later is doordat een vorige afspraak uitloopt.

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?
Hoe lang een ontstopping duurt hangt af van de ernst van de verstopping. Meestal lukt het onze ontstoppers om de blokkade binnen 30 minuten te verwijderen.

Om u hier meer duidelijkheid over te geven maakt de onze ontstopper van te voren een prijsopgave met een inschatting van de benodigde arbeidstijd. We starten pas met de werkzaamheden nadat u akkoord bent gegaan met de opgestelde prijsopgave.

Wat kost het om mijn verstopping te verhelpen?
De kosten zijn afhankelijk van de ernst van de verstopping, de benodigde arbeidstijd, en eventuele materiaal- en machinekosten.

Daarom doet onze ontstoppers op locatie eerst onderzoek naar het probleem en wordt bepaald hoe het probleem het best opgelost kan worden. Vervolgens wordt er een vrijblijvende prijsopgave gemaakt.

Onze ontstopper gaat pas aan de slag met de werkzaamheden zodra u gezegd hebt dat u akkoord bent met de prijsopgave. Zo hopen wij vervelende financiële verrassingen achteraf te voorkomen.

Bekijk onze tarieven pagina voor een indicatie van de kosten.

Hoe kan ik afrekenen?
Onze voorkeur is een contactloze betaling via pin. Maar u kunt bij onze monteur op ook op andere manieren betalen zoals: een tikkie, IDEAL-link, of contant.
Ontvang ik een factuur?
U ontvangt, na het bezoek van onze monteur, een mail met de factuur.

Bij vragen over uw factuur kunt u contact opnemen via 0317 201 824.

Zit er garantie op de ontstopping?
Soms komt een verstopping binnen enkele maanden terug. Neem dan gerust contact met ons op. Als er geen bijzondere omstandigheden zijn, heeft u garantie op de ontstopping. De monteur geeft dit aan na de ontstopping of dit voor u van toepassing is.

U kunt via 0317 201 824 contact opnemen als u last heeft van een verstopping die binnen enkele maanden terug is gekeerd.

Welke werkzaamheden voert Ontstoppingsdienst Wageningen uit?
Wij zijn gespecialiseerd in het verhelpen van verstoppingen. Daarnaast kunnen wij u helpen met andere rioolproblemen zoals stankoverlast, een leidingbreuk, of verzakking in het riool.

Ontstoppingsdienst Wageningen heeft veel ervaring met het repareren of aanleggen van riolering. Wij voeren dit prachtige vak al sinds 1992 met plezier uit.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
Wageningen en omliggende plaatsen is ons werkgebied. Waar u precies woont maakt verder niet uit, wij hanteren geen voorrijkosten!